Header

Campagne Zomer van een Goei Leven 2023 van start

Maandag 08 mei 2023
In de campagne Zomer van een Goei Leven 2023 staan 25 evenementen in het Land van Cuijk centraal. Zij laten zien hoe bijzonder, divers én aantrekkelijk onze regio is. 
De Zomer van een Goei Leven 2023 trapt in het weekeinde van 20 en 21 mei af met Ons Plattelandsrondje en het evenement Militracks in het Oorlogsmuseum in Overloon.

 
Stichting Goei Leven en Visit Land van Cuijk hebben samen 25 evenementen geselecteerd, die symbool staan voor de gastvrijheid en de organisatiekracht in het Land van Cuijk. Bij het maken van de selectie hebben Goei Leven en Visit Land van Cuijk rekening gehouden met een goede spreiding van de evenementen over zowel de regio als de zomerperiode én of evenementen ook interessant zijn voor meer dan alleen de eigen omgeving. 
Op de kalender van de Zomer van een Goei Leven staan zowel evenementen met nationale bekendheid én aanzien, zoals Daags na de Tour, De Vaart en de doortocht van de Vierdaagse, als kleinschalige activiteiten die passen bij het karakter van het Land van Cuijk. Denk bijvoorbeeld aan een tweedaags fietsfeest, dineren op een boerenerf, muziek op de Maas en gezellige festivals. 
“Dat we ‘maar’ 25 activiteiten hebben geselecteerd betekent niet dat we andere evenementen die in dezelfde periode in het Land van Cuijk plaatsvinden minder belangrijk vinden. Integendeel”, zegt Erik Jansen, toeristisch manager van Visit Land van Cuijk. “Het is alleen net als in een winkel: je legt een aantal opvallende producten in de etalage, in de hoop en verwachting dat voorbijgangers worden verleid om naar binnen te gaan en ook het andere aanbod te bekijken. Dat doen we hier ook, door steeds weer te blijven wijzen op de andere evenementen die op de Land van Cuijk Agenda staan.”

Bekijk onderstaand de kalender Zomer van een Goei Leven 2023.